Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Descobreix l’Espai Macià (Les Borges Blanques)

Deixa un comentari

L’Espai Macià és un equipament cultural de les Borges Blanques que difon, a través d’una exposició permanent i diversos audiovisuals, el llegat de Francesc Macià, la seva figura, la seva trajectòria i la seva manera d’entendre el món, basada en la llibertat, la justícia social i el progrés.

L’Espai Macià acull l’exposició permanent “El viatge de Macià” que pretén generar un vincle afectiu amb l’època i transcendència del que fou president de la Generalitat de Catalunya i situar al visitant en aquest moment històric del país, però també en els anys posteriors fins arribar avui en dia on el somni de llibertat i de progrés de Macià encara té vigència.

A més, l’Espai Macià neix amb una clara vocació d’esdevenir un punt d’aturada imprescindible del turisme que visiti les Borges Blanques o les terres de Lleida, per això s’engloba als Espais de la Memòria de Catalunya.

Si aneu per les terres de Lleida i aprofiteu per visitar l’Espai Macià, fixeu-vos en el material de la Biblioteca del Pavelló que han reproduït a la seva expósició permanent!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.