Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Jornada d’homenatge al professor Gabriel Cardona

1 comentari

El Centre d’Estudis Històrics Internacionals (CEHI) i el Grup de Recerca i Anàlisi del Món Actual (GRANMA) de la Universitat de Barcelona organitzen la jornada Soldats, bombes i fusells. Una història militar del segle XX. Homenatge al professor Gabriel Cardona.

L’objectiu de la jornada es repensar funció de la història militar com a eina imprescindible d’interpretació del conjunt de procesos històrics propis de la contemporaneïtat.

La jornada tindrà llóc el proper dia 18 d’abril de 2012, de 9 a 20 h, a l’Aula Magna de la Facultat de Filosofia, Geografia i Història de la UB, i s’estructurarà entorn a quatre eixos que vertebraran quatre sessions de ponència i de debat, dedicades, respectivament a:  la Primera Guerra Mundial, l’espionatge  militar, la Segona Guerra Mundial i a la Guerra Civil espanyola.

Podeu consultar el programa i obtenir més informació en aquesta pàgina web que el CEHI dedica a la jornada o bé posar-vos en contacte amb l’organització per correu electrònic (cehi-congres@ub.edu). Així mateix, us informem que el període d’inscripció és obert fins a l’1 de març de 2012 i que la quota inscripció és de 30 €. La matrícula es formalitzarà a través d’ingrés bancari. Per als estudiants de la Universitat de Barcelona l’assistència al seminari està reconeguda amb 1 crèdit de lliure elecció.

Us animem a participar-hi!

One thought on “Jornada d’homenatge al professor Gabriel Cardona

  1. Retroenllaç: El paper de l'exèrcit durant la dictadura i la transició - Històries d'Europa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.