Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

El documental “Torneu-me el fill!” ha estat seleccionat per formar part del Festival de Cinema i Drets Humans

Deixa un comentari

 

El documental de TV3 Torneu-me el fill! ha estat seleccionat per formar part de la secció oficial del Festival de Cinema i Drets Humans, que se celebrarà del 17 al 22 de maig de 2012, amb la seu principal a Barcelona, i també a Nova York i París.

El Festival de Cinema i Drets Humans, dirigit per Toni Navarro i organitzat per La Mirada, està obert a ficció, animació i documental i s’hi presenten curtmetratges, llargmetratges i migmetratges, amb la intenció de promoure i obrir espais per a la difusió i exhibició de treballs cinematogràfics que tracten sobre els drets humans, i sensibilitzar la població i potenciar el respecte a la Declaració Universal dels Drets Humans a partir de la divulgació d’aquestes obres.

Dirigit per Montse Armengou i Ricard Belis, Torneu-me el fill! és un treball que prova que el règim franquista va permetre l’apropiació de nens i les adopcions irregulars. Un relat esfereïdor de mares i de fills que esperen veritat i justícia.

TV3 va estrenar aquest documental al programa Sense ficció el febrer de 2011 i el CRAI Biblioteca Pavelló de la República va participar en la seva elaboració aportant diversos materials del seu fons.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.