Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Passem revista!

Deixa un comentari

Amb el post d’avui volem posar-vos al dia de la situació actual i els plans de futur referents a la col·lecció de publicacions periòdiques del CRAI Biblioteca Pavelló de la República.

Quan la Biblioteca va obrir les portes l’any 1996 es va iniciar immediatament el procés de catalogar informàticament la col·lecció de monografies i, cap a la meitat del 1998, es va poder començar la catalogació informatitzada de la col·lecció de publicacions periòdiques (diaris, revistes, anuaris, memòries d’institucions, etc.).

Avui es poden trobar al catàleg un total de 8.281 títols.

Però la feina no s’ha acabat, encara queden uns 1.700 títols pendents de ser incorporats a la xarxa. Això no vol dir que els nostres usuaris no tinguin accés a aquesta gran quantitat d’informació ja que disposem d’una base de dades interna en què hi ha constància detallada d’aquests 1.700 títols pendents.

Si no hi ha cap aturada imprevista i, a un ritme similar al que s’ha seguit fins avui, calculem que en un termini d’uns quatre anys haurem acabat aquesta feina tan necessària per fer possible que tota la col·lecció sigui localitzable en línia. Un factor sempre important i incontrolable és l’entrada de nous títols que arriben a la Biblioteca per donacions de particulars o d’institucions i també per la nostra la política d’intercanvi. El volum d’aquestes entrades pot retardar la data de finalització d’aquest llarg procés.

Ho celebrarem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.