Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Biblioteca Social d’Olot

1 comentari

Avui us volem informar d’un projecte que ens ha agradat i segur us pot interessar!

Es tracta de la Biblioteca Social d’Olot, un projecte cultural impulsat pel Sindicat d’Oficis Varis de la CNT-AIT d’Olot.

Partint de l’objectiu de tenir els seus fons catalogats i ordenats, aquesta idea s’ha anat ampliant per encabir una biblioteca digital amb un miler de llibres principalment d’autors llibertaris i actualment editen  traduccions i edicions pròpies.

Aquesta biblioteca, especialitzada en temàtica obrera, social, històrica i cultural i ubicada a la seu del sindicat a la Plaça Cinema Colon d’Olot,  és oberta a que tothom pugui fer-se’n soci  i disposar dels seus fons.

A la seva web podeu consultar tots els fons organitzats per temàtiques, la Biblioteca Digital amb llibres en format pdf  i revistes i publicacions periòdiques digitals, les traduccions i edicions pròpies i el seu bloc, on van informant d’activitats relacionades amb la biblioteca i amb el món llibertari.

Us animem a fer-hi una ullada!