Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

“Comença el semestre net i solidari” al CRAI de la UB

Deixa un comentari

xampusolidari_blauDel 18 de febrer al 18 de març, participa a la campanya Comença el semestre net i solidari, portant al teu CRAI Biblioteca productes d’higiene personal en favor de la Fundació Arrels.

La campanya, que es fa en el marc dels objectius estratègics del CRAI, està aprovada pels Comissionats de la UB per a Desenvolupament Social i Envelliment, i per a Sistemes d’Informació i Documentació.

Arrels és una fundació privada dedicada a l’atenció de persones sense llar de la ciutat de Barcelona. Els productes d’higiene personal que portaràs seran de gran ajuda per complir els seus objectius de dignificar aquestes persones sense sostre i potenciar la seva autonomia.

Si comences el semestre amb una penalització que no et deixa treure documents en préstec, ara tens l’oportunitat de ser solidari i de pas netejar els teus dies de sanció. Les sancions que es generin un cop començat el semestre no entraran en aquest intercanvi.

Productes que pots portar:

xampú, gel de dutxa, colònia, mocadors de paper, pasta de dents, raspall de dents, gel o escuma d’afaitar, maquinetes d’afaitar (d’un sol ús).

Equivalències amb els dies de penalització que pots ‘netejar’:

3 productes ‘netegen’ fins a 15 dies de penalització; 4 productes, fins a 30 dies; 6 productes, fins a 90 dies; 10 productes, fins a 180 dies; 15 productes, fins a 270 dies; i 20 productes , fins a 365 dies.

La campanya durarà un mes i tots, amb sanció o sense, podeu ser solidaris!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.