Premsa digitalitzada de l’Arxiu Municipal de Girona

Deixa un comentari

Amb la voluntat de donar a conèixer projectes de digitalització de publicacions periòdiques que s’estan duent a terme,  avui us presentem la pàgina web de premsa digitalitzada del Servei de Gestió Documental, Arxius i Publicacions (SGDAP) de l’Arxiu Municipal de Girona.

girona

Actualment aquest servei permet accedir a 22 capçaleres de publicacions periòdiques que van dels anys 1808 a 2010. En conjunt aplega 2.220.396 pàgines.

Recentment s’han incorporat 513.610 pàgines del diari Avui dels anys 1990 a 2010 i es preveu s’incorporin els exemplars del període comprés entre la fundació del diari al 1976 i 1989 en un termini de quatre anys.

Us recordem que bona part d’aquestes publicacions, com L’Autonomista o Presència, les podeu trobar en format paper al CRAI Biblioteca Pavelló de la República.  Aprofitem també per recordar-vos que des del nostre bloc hem publicitat altres post sobre diferents iniciatives de Revistes en línia accessibles a la xarxa. I com sempre us diem, si en coneixeu alguna altra, feu-nos-ho saber!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.