“What’s up with Catalonia?” libre divulgatiu de Catalunya per als estrangers

Deixa un comentari

cataloniaUs volem donar notícia d’un projecte que ens ha agradat i que esperem us pugui interesar. L’escriptora nord-americana Liz Castro (San Leandro,California, 1965)  acaba de publicar What’s up with Catalonia?, un llibre d’assaig que aplega 35 articles en anglès sobre la cultura, la història, l’economia i la llengua catalanes i que permet entendre, a un públic internacional, fenòmens com la manifestació de l’11 de setembre de 2012, el moment polític actual i la voluntat de convocar una consulta sobiranista. En definitiva té com a objectiu explicar el procés que està vivint Catalunya al món.

Mitjançant una campanya Vermaki, el repte era engegar la distribució del llibre enviant-ne 500 exemplars a biblioteques, diaris i polítics arreu del món.  I ho ha aconseguit!

President Artur Mas ha estat escrit el pròleg del llibre, i els autors dels assajos són un grup de professors, periodistes, polítics i professionals entre els que destaquem diversos professors de la Universitat de Barcelona com Laura Borràs, Núria Bosch, Salvador Cardús, M. Carme Junyent,  i Elisenda Paluzie.

Liz Castro ha tractat els darrers anys la situació lingüística, cultural i política de Catalunya a través de la seva editorial Catalonia Press així com dels seus blocs News Catalonia, amb notícies sobre Catalunya en anglès i Des del Massachusetts de veritat , el seu bloc en català.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.