Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Jornades acadèmiques “Formació de nous estats al món del segle XXI?” organitzades pel CEHI

Deixa un comentari

Páginas desdeJornades ElBornCCEl Centre d’Estudis Històrics Internacionals (CEHI) de la Universitat de Barcelona organitza unes jornades acadèmiques que porten per nom Formació de nous estats al món del segle XXI?: els processos independentistes (Quebec, Grenlàndia, Flandes, Escòcia, Euskadi, Catalunya) amb la col·laboració de: l’Ajuntament de Barcelona.

Aquestes jornades tindran lloc els dies 29 i 30 d’octubre de 2013 a l’Auditori Moragues del Born Centre Cultural recentment inaugurat a la ciutat de Barcelona. L’horari serà de 9:30 del matí a les 21:00 hores.

Podeu consultar el programa de les jornades, i  per obtenir més informació i poder formalitzar la inscripció adreceu-vos al mateix CEHI trucant al telèfon 93 428 37 96 o a través de la seva adreça electrònica cehi@ub.edu.

Des del nostre blog us animem a participar-hi!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.