Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Jornada “Manuel Serra i Moret política, justícia social i ciutadania (1884-1963)”

Deixa un comentari

El proper dimarts dia 12 de novembre, el Centre d’Història Contemporània de Catalunya i la Societat Catalana d’Estudis Històrics  presenten  la jornada acadèmica Manuel Serra i Moret política, justícia social i ciutadania (1884-1963) per analitzar l’obra i el pensament del polític i escriptor català amb motiu del cinquantenari de la seva mort.

Destaquem la conferència  que farà el nostre usuari i amic Miquel A. Velasco, doctor en Història Contemporània, sobre l’exili de Manuel Serra i Moret. Precisament aquest va ser el tema de la seva tesi doctoral, presentada l’any 2011 a la Universitat de Barcelona.

Us recordem que podeu consultar el Fons Personal Serra i Moret  del nostre arxiu i us recomanem també el recurs monogràfic sobre la seva persona que trobareu a la pàgina web del CRAI Biblioteca Pavelló de la República.

La jornada es farà a l’Auditori del Museu d’Història de Catalunya, a les 19 hores (Plaça de Pau Vila, 3 de Barcelona).

L’ entrada és lliure. Us animem a participar-hi!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.