Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Els nostres usuaris publiquen…

Deixa un comentari

Un cop més us informem d’alguns dels llibres que s’han publicat en els darrers mesos i que són obra dels usuaris i amics del CRAI Biblioteca del Pavelló de la República:

  • Nash, Mary. La emoción del diálogo con la gente del pasado. Una conversación con Natalie Zemon Davis. A Història Social. 2012 (1), nº75. Mary Nash també s’encarrega de coordinar i fer la presentació del dossier d’aquest número de la revista dedicat a Natalie Zemon Davis.
  • Geografías del exilio republicano español. Centre for the Study of Hispanic Exile. Department of Hispanic Studies, University of Birmingham. 2012. Amb articles de Lola Harana “Los barcos-hospital franceses: los otros barcos del exilio” i Elisenda Barbé Pou “Organización e iniciativas de los exiliados republicanos catalanes en la república dominicana: El “club català””.
  • Lorenzo Rubio, César. Carceles en llamas. El movimiento de presos sociales en la transición. Barcelona : Virus Editorial, 2013. El nostre usuari i amic César Lorenzo en aquesta obra desenvolupa la seva Tesi Doctoral sobre les presons franquistes i els moviments de presos. Utilitza material de la COPEL (Coordinadora de Presos en Lucha) dels nostres fons.
  • Segura i Mas, Antoni. Crònica del catalanisme : de l’autonomia a la independència. Barcelona : Angle Editorial, 2013. El director del Centre d’Estudis Històrics Internacionals (CEHI) explora la història de Catalunya i l’evolució del Catalanisme i la societat civil  des de la Renaixença fins al moment present.

Des del nostre blog els felicitem i els encoratgem a seguir investigant i publicant malgrat els temps de crisi!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.