Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Noves col·leccions especials del CRAI Biblioteca Pavelló de la República al CCUC, el Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya

2 comentaris

Durant el passat més de desembre es va ampliar el número de col·leccions especials del Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC) que pertanyen a la  Universitat de Barcelona. Totes elles formen part dels fons del CRAI Biblioteca Pavelló de la República:

  • Adhesius: Consta de més de 10.000 unitats documentals i prové de donacions de particulars i d’entitats i també d’intercanvis amb altres col·leccionistes d’arreu de l’estat i de l’estranger. Des del punt de vista històric, constitueix una font important i poc coneguda per a l’estudi dels fets polítics, econòmics, socials i culturals esdevinguts a Catalunya i Espanya des del final del franquisme fins als nostres dies.

ccuc

El CRAI Biblioteca Pavelló de la República té una destacada participació amb diverses col·leccions i fons personals, com la col·lecció de paper moneda o dels banderins i els fons personals de destacats personatges lligats a la Segona República, la Guerra Civil, el Franquisme o el món de l’exili.

Recordeu que moltes d’aquestes col·leccions estan digitalitzades a la Memòria Digital de Catalunya  i que podeu consultar totes les col·leccions especials catalogades, directament  al portal de les col·leccions especials.

2 thoughts on “Noves col·leccions especials del CRAI Biblioteca Pavelló de la República al CCUC, el Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya

  1. Enhorabona!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.