Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

El fons bibliogràfic i hemerogràfic de la Casa de América ja està disponible al CRAI Biblioteca d’Economia i Empresa

Deixa un comentari

seu_america

Antiga seu de la Casa d’Amèrica a la Via Laietana número 28 de Barcelona

Des de fa uns quants dies el fons bibliogràfic i hemerogràfic de la Casa de América s’ha traslladat des de la seva ubicació original al CRAI Biblioteca Pavelló de la República a la que a partir d’ara serà la seva nova seu, el CRAI Biblioteca d’Economia i Empresa.

El conjunt de monografies (uns 32.00 llibres) està pendent d’incorporar-se al catàleg en línia del CRAI de la UB. Es disposa, però,  de la  catalogació manual que permet la localització de la totalitat del fons i la seva consulta in situ.

Pel que fa a les publicacions periòdiques (més de 1.000 títols) a part del catàleg manual també es pot consultar en línia l’inventari Revistes del fons americà de la Biblioteca Josep Maria Figueras a través del Dipòsit Digital de la UB, on hi apareixen catalogades en la seva totalitat.

Si voleu conèixer la importància d’aquest fons us recomanem  el recull monogràfic dedicat a la Casa de América de Barcelona elaborat pel CRAI Biblioteca Pavelló de la República.

L’accés a aquesta informació és pot fer a través de la pàgina web de Patrimoni bibliogràfic UB,  apartat de col.leccions especials. Allà hi trobareu el Fons Casa de América de Barcelona amb diversos enllaços relacionats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.