Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Donatiu de Plàcid Garcia-Planas al CRAI Biblioteca Pavelló de la República

Deixa un comentari

placidNo és la primera vegada que al nostre blog parlem de Plàcid Garcia-Planas (Sabadell, 1963), periodista i reporter del diari La Vanguardia

Ha treballat com a corresponsal de guerra i al llarg dels anys ha anat col·leccionant objectes que remeten a la realitat dels conflictes bèl·lics i dels esdeveniments històrics que ha presenciat. L’any 2012 es va inaugurar un exposició al Centre d’Arts Santa Mònica amb peces de la seva col·lecció i amb aquest motiu li vam dedicar un post al nostre blog.

Fa uns quants dies ens el vam trobar i vam conversar amb ell de la seva darrera obra sobre César González-Ruano, periodista d’obscura biografia  El marqués y la esvástica: César González-Ruano y los judíos en el París ocupado. Li vam comentar que ens agradaria tenir-la al nostre fons bibliogràfic però que no disposàvem de pressupost suficient per a poder adquirir totes les publicacions que voldríem!

Molt generosament, el Plàcid ens va dir que ens regalaria l’obra i no solament això: ens  ha fet donació també dels seus llibres L’Arxiu del Corresponsal de Guerra, Jazz en el despacho de Hitler: otra forma de ver las guerras, La revancha del reportero Como un ángel sin permiso: como vendemos misiles, los disparamos y enterramos a los muertos.

Des del nostre blog volem donar les gràcies al Plàcid per la seva amabilitat. Li estem immensament agraïts.

I també volem recomanar a tots els nostres seguidors els llibres d’aquest intrèpid periodista!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.