Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

L’edifici del Pavelló de la República obert per la nova edició de les 48h Open House Barcelona

Deixa un comentari

La principal cita de la ciutat de Barcelona amb l’arquitectura, torna aquest cap de setmana! la 48h Open House Barcelona ofereix portes obertes a més de 150 edificis de tot tipus, forma i mida,  amb l’objectiu d’explicar l’arquitectura de la ciutat de forma transversal a la societat, valorant-la com un bé que ens envolta i estimulant el seu coneixement i respecte.

48HOHB_2014

Els arquitectes que han dissenyat l’obra, els usuaris, o els encarregats de la planificació d’una zona de la ciutat són els mediadors que ajuden als participants a fer entendre què és l’arquitectura, suggerint itineraris, i proposant activitats i conferències completament gratuïtes.

Aquest esdeveniment té el seu origen a Londres l’any 1992, i des de a les hores s’ha anat introduint arreu del món. El 2010 la ciutat de Barcelona s’hi va incorporar i cada any aquesta experiència s’ha anat consolidant amb més èxit de públic.

Com ja va sent habitual el CRAI de la UB participa també en aquesta edició.

El Pavelló de la República, seu de la nostra biblioteca i arxiu, serà novament un dels edificis que es podran visitar, diumenge 26 d’octubre entre les 11 i les 18 hores. Els  espais exteriors i el  Pati Guernika, on es pot contemplar una reproducció del famós quadre de Picasso, són l’àmbit on es circumscriu la visita.

No us ho perdeu! És una magnífica oportunitat d’experimentar l’arquitectura de forma excepcional i completament de franc!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.