Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

El CRAI de la UB a la III Jornada sobre Biblioteques Patrimonials de l’Ateneu Barcelonès

1 comentari

El proper dia 20 de novembre, en el marc de la III Jornada sobre Biblioteques Patrimonials, personal del CRAI Biblioteca Pavelló de la República presentarà el projecte Sidbrint: la memòria històrica i les Brigades Internacionals.

La jornada, que tindrà lloc a l’Ateneu Barcelonès, porta per títol  Re-informació: patrimoni d’anada i tornada i estarà centrada  en les noves maneres de difondre i captar patrimoni.

sidbrint_bloc

Dins del bloc Experiències que versen sobre com crear valor a partir del patrimoni,  Lourdes Prades i Artigas, del CRAI Biblioteca Pavelló de la República, i Marta Platero Gómez, becària FPI de la Universitat de Barcelona, presentaran SIDBRINT (Sistema d’Informació Digital sobre les Brigades Internacionals), un portal que ha estat desenvolupat com a projecte de recerca (2010-2013) finançat pel Plan Nacional de Investigación Fundamental No Orientada del Ministerio de Ciencia e Innovación (HAR2010-20983), i que té com a principal objectiu  la digitalització de la memòria històrica de la Guerra Civil espanyola, dels brigadistes i de les Brigades Internacionals.

El portal s’està elaborant des de l’any 2011 i, a l’espera de la data de presentació oficial, s’ha considerat suficientment avançat com perquè sigui una experiència de treball útil  per presentar en aquesta Jornada.

Des del nostre bloc els hi desitgem molta sort!

One thought on “El CRAI de la UB a la III Jornada sobre Biblioteques Patrimonials de l’Ateneu Barcelonès

  1. Retroenllaç: Presentació del portal Sidbrint | Blog de la Biblioteca del Pavelló de la República

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.