Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Nova mostra bibliogràfica del CRAI Biblioteca Pavelló de la República

Deixa un comentari

Acabem de publicar, a la pàgina web del CRAI Biblioteca Pavelló de la República, una nova mostra bibliogràfica. Es tracta d’una selecció d’opuscles de l’època de l’exili republicà que pertanyen als nostres fons. Aquesta selecció serveix per complementar la mostra bibliogràfica sobre L’Exili (1939-1975) que també trobareu a la nostra web, més concretament a la pestanya corresponent a Exposicions virtuals.

opus

 Si voleu aprofundir sobre el tema, us recordem que podeu consultar el recull monogràfic sobre la Commemoració del 70è aniversari de la diàspora republicana que inclou el mapa interactiu de la premsa de l’exili, que permet accedir a un gran nombre de publicacions periòdiques publicades per catalans i espanyols a l’exili, Album souvenir de l’exode espagnole dans les Pyrénées Orientales: 18 cartes détachables, un conjunt de divuit postals enquadernades que il·lustren l’exili republicà des del Pertús fins al camp de concentració de Sant Cebrià i també recull monogràfic sobre els Jocs Florals de la llengua catalana a l’exili 1941-1977, així com una selecció documental dels fons personals de José del Barrio Navarro (1907-1989) i Manuel Serra i Moret (1884-1963)relacionats amb l’exili de 1939.

Esperem que us agradi!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.