Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Open House a l’edifici del Pavelló de la República

Deixa un comentari

open_house_2015Torna la principal cita de la ciutat de Barcelona amb l’arquitectura! Més de 150 edificis de tot tipus, forma i mida obriran les seves portes aquest cap de setmana en la sisena edició de les 48h Open House Barcelona amb l’objectiu d’explicar l’arquitectura de la ciutat de forma transversal a la societat i entendre el valor d’un espai ben construït i dissenyat.

El projecte, obert a tothom i sense ànim de lucre, va començar a Londres l’any 1992, i des de ales- hores s’està introduint arreu del món. Barcelona s’hi va incorporar l’any 2010 amb la voluntat d’oferir l’oportunitat d’entendre i sentir l’arquitectura de la ciutat de forma excepcional.

I com ja va sent habitual aquests darrers anys, el CRAI de la Universitat de Barcelona hi participa novament oferint la possibilitat de visitar parcialment l’edifici del Pavelló de la República.

L’augment de públic que ha participat en les cinc primeres edicions demostra un alt nivell d’interès per l’arquitectura i l’urbanisme per part dels ciutadans i l’experiència s’ha anat consolidant.

Estem segurs que el Pavelló de la República, seu del CRAI Biblioteca Pavelló de la República, serà novament un dels edificis més visitats!

Dir-vos també que en aquesta edició 48h Open House Barcelona posa en marxa l’iniciativa OPENDIBUIX que consisteix en dibuixar algun dels edificis seleccionats prèviament per l’organització entre els quals es troba el Pavelló de la República, i compartir el resultat a les xarxes socials amb l’etiqueta #OpenDibuix. Esperem veure molts dibuixos del Pavelló!

Us recordem que la visita es fa únicament als espais exteriors de l’edifici i més concretament al Pati Guernika on es pot admirar la rèplica del famós quadre pintat per Pablo Picasso i que l’horari és de les 11 a les 18 hores el diumenge 25 d’octubre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.