Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Coneixes la nostra pàgina d’exposicions virtuals?

1 comentari

Avui ens agradaria parlar-vos de la nostra pàgina web d’exposicions virtuals.

Si recordeu ja n’havien parlat  quan vam finalitzar la migració de continguts de tots els reculls monogràfics que teníem a l’antiga web sobre diversos temes relacionats amb la nostra temàtica com la Commemoració del 70è aniversari de la diàspora republicanaEls Jocs Florals de la Llengua Catalana a l’exili (1941-1977) o el Trentè aniversari del referèndum de la Constitució espanyola (6 desembre 2008), etc.

Fa pocs dies amb motiu de la presentació d’una nova exposició sobre el tema de Sovietisme en vam tornar a parlar i també quan vam actualitzar, el darrer mes d’octubre, la pàgina dedicada al president Companys que vam elaborar l’any 2011  i que, enguany, amb motiu del 75è aniversari del seu afusellament pel règim franquista, hem  volgut destacar amb nous continguts.

web_expos

Us volem recordar que dins aquestes exposicions virtuals podeu trobar monogràfics dedicats a la Segona República espanyola, a la Guerra Civil, l’exili i la Transició democràtica entre d’altres.  Insistim a recordar-ho perquè ens hem trobat sovint usuaris que demanen poder saber quines revistes s’editaven a l’època de la República, o bé quins diaris hi havia durant la Guerra Civil i en aquests monogràfics hi ha llistats de publicacions periòdiques de cada període. Una altre pregunta freqüent és sobre els inventaris dels nostres fons d’arxiu llistats i consultables des de qualsevol ordinador.

L’edifici del Pavelló de la República que per la seva rellevància històrica i singularitat mereix també un monogràfic especial.

Animeu-vos a consultar la pàgina. Segur us serà de gran utilitat!

 

One thought on “Coneixes la nostra pàgina d’exposicions virtuals?

  1. Retroenllaç: Noves exposicions virtuals a la nostar web! | Blog de la Biblioteca del Pavelló de la República

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.