Els nostres usuaris publiquen…

Un cop més us presentem una selecció de les publicacions dels nostres usuaris. Segur trobareu lectures interessants!

  • Dalla-Corte Caballero, Gabriella. Quebracho paraguayo y extracto tánico para la curtición española: la revista barcelonesa La Piel y sus industrias (1909-1940). A: Brocar : cuadernos de investigación histórica. Logroño : Universidad de La Rioja, 2015. Nº 39. Pàgs. 217-247.
  • Andreu Acebal, Marc. Barcelona, els moviments socials i la transició a la democràcia: hegemonia gramsciana, referent espanyol i ruptura catalana. A: Segle XX: Revista Catalana d’Història, 2015. Nº 8. Pàgs. 105-134.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Els nostres usuaris publiquen, La Biblioteca difon el seu fons, Notícies d’actualitat, Notícies de la biblioteca, Novetats bibliogràfiques: hem triat…. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s