Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

El canal YouTube del CRAI Biblioteca del Pavelló de la República

Deixa un comentari

No és la primera vegada que us parlem del nostre canal a YouTube on recollim filmacions amb informació sobre els nostres fons i serveis. Ara fa just un any, quan el vam inaugurar vam escriure un post per fer-ne difusió.

En aquell moment teníem penjats únicament uns quants vídeos que revelen com restaurem els nostres llibres, com els ordenem i classifiquem, un altre que mostra a un usuari fent una selecció d’adhesius per a fer intercanvi, a més del vídeo que vam fer amb motiu del 70è aniversari dels bombardeigs que va patir Barcelona i d’altres poblacions catalanes i espanyoles en el transcurs de la Guerra Civil.

youtube

Durant aquest any hem anat incrementant el número de filmacions i ara podeu trobar novetats tan destacades com: el transport de material per a una exposició, concretament la que actualment podeu visitar al Museu d’Història de Catalunya sobre el patrimoni de la Universitat de Barcelona , també trobareu una filmació sobre un documental del Cas Scala que es va filmar a la biblioteca i on surt material del nostre fons d’arxiu, breus filmacions de les visites que rebem a les nostres instal·lacions per conèixer les tasques que realitzem i els fons que tenim i diverses filmacions de les tasques que duen a terme els estudiants en pràctiques que tenim a la biblioteca durant el curs.

Us animem que visiteu el canal i que us en feu subscriptors! Ens agradaria tenir molts seguidors!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.