Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Acord de col·laboració entre Euskal Memoria Fundazioa i el CRAI Biblioteca del Pavelló de la República

Deixa un comentari

heuskalEuskal Memoria Fundazioa va néixer l’any 2009 amb l’objectiu de recuperar i reconstruir la memòria històrica al País Basc.

Per una banda fan una tasca de divulgació a través d’una publicació monogràfica anual de gran qualitat i de dues publicacions periòdiques i, per una altra, es dediquen a la preservació documental. És amb aquest objectiu que estan treballant en la constitució d’un Centre de Documentació permanent.

El passat dia 6 d’octubre de 2016 Euskal Memoria Fundazioa va signar un acord de col·laboració amb el CRAI Biblioteca del Pavelló de la República a través del qual ambdues institucions es comprometen a portar a terme algunes accions com ara l’intercanvi de publicacions, la difusió mútua de les activitats de cada institució a través de les  xarxes socials, etc.

Gràcies a aquest acord la nostra biblioteca podrà incorporar als seus fons un bon nombre de monografies recents i de qualitat sobre el País Basc alhora que a través d’aquesta fundació basca el CRAI de la Universitat de Barcelona es dona a conèixer en un àmbit amb interessos comuns.

Estem segurs que serà una iniciativa amb molt d’èxit! Ja us anirem informant…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.