Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Setmana Santa 2017

Deixa un comentari

La Setmana Santa torna a ser aquí! Us volem recordar que el CRAI Biblioteca del Pavelló de la República  obre en el seu horari habitual de 8 a 20 hores fins al Dijous Sant que tancarà les seves portes a les 18:15 hores.  El dia 14, Divendres Sant i el dia 17 d’abril, Dilluns de Pasqua, la biblioteca estarà tancada.

Normalment quan arriben aquestes dates us mostrem al nostre blog imatges relacionades amb la festivitat religiosa de la Setmana Santa.

Cada cop és més evident que la tradició ha quedat en un segon pla i aquests dies de vacances s’utilitzen per descansar i fer alguna escapada. Viatjar s’ha convertit en una activitat molt quotidiana i sobretot s’ha posat molt de moda fer creuers.

El Port de Barcelona és un dels que registra una activitat  més important del món i podem trobar infinitat de tipologies i ofertes de creuers.

Aquest any us volem mostrar unes imatges de dos fulletons turístics del nostre fons que ens va donar la nostra bona amiga Mercè Bruguera: propaganda de creuers datats a principis del segle XX i on es descriuen els interiors dels vaixells i les seves excel·lències.

Es tracta del vaixell Duilioconstruït per la Navigazione Generale Italiana, amb sumptuoses galeries, menjadors,  sales de festa … i el seu bessó, el Giulio CesarePodien transportar més de dues mil persones.

Oferien: “Salones y paseos amplísimos, reposo benéfico en cómodos camarotes, modernos gabinetes de baño, juegos deportivos sobre cubierta a la pura brisa del Océano, agradable lectura de revistas y del “Corriere del Mare””….  un diari que  s’imprimia a bord i que era distribuit gratuïtament als passatgers.

Com avui en dia més o menys..

Bona Setmana Santa a tothom i fins la tornada!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.