Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Exposició itinerant “Memòria democràtica i Patrimoni” (1936-1939) amb participació del CRAI Biblioteca del Pavelló de la República

Deixa un comentari

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, amb la col·laboració de  l’Aula d’Història i Memòria Democràtica ha elaborat l’exposició itinerant Memòria democràtica i Patrimoni 1936-1939 que es pot veure aquests dies al Centre Internacional de Gandia fins al 18 de desembre de 2017.

El professor Jordi Ramos és el comissari de la mostra que es desenvolupa en 17 plafons i que fa una recopilació del patrimoni històric, documental, bèl·lic i de memòria oral al territori valencià com a conseqüència de la Guerra Civil, entre els anys 1936 i 1939.

El CRAI Biblioteca del Pavelló de la República ha col·laborat amb la cessió de 9 cartells republicans de la Guerra Civil: Eat more Valencia oranges: grown in Spain, del dibuixant conegut amb el sobrenom de Pep, El Analfabetismo ciega el espíritu: soldado instrúyete, de Wila, Germans al Front!, de Dubón, Levante dice también: ¡no pasaran!Campamento de unión de muchachas, de Juana Francisca companya de Bardasano,  El País Valencià a l’avantguarda d’Ibèria, Loor a los heroes,  i Campesino, este es tu puesto, tots tres d’Arturo Ballester i Columna de hierro ¡por una humanidad libre! ¡por la anarquia! de Bauset.

No us la perdeu!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.