Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

En record de Gabriela Dalla Corte

Deixa un comentari

No ens agrada donar notícies tristes però no ens podem estar de notificar-vos que el passat dia 25 de desembre de 2017, ens va deixar  Gabriela Dalla Corte, professora titular del Departament d’Història d’Amèrica de la Universitat de Barcelona, bona amiga nostra i usuària habitual de la biblioteca.

Des del nostre blog volem sumar-nos a les mostres de condol per la seva pèrdua.

La Gabriela va ser una lluitadora i treballadora incansable. Va desenvolupar la seva dilatada i excel·lent tasca docent i investigadora en els departaments d’Història d’Amèrica  i d’Antropologia Social i Cultural de la Universitat de Barcelona.

Nascuda a Rosario, Argentina, tenia un estret lligam amb la Casa Amèrica Catalunya, institució amb la que col·laborava habitualment. El seu darrer llibre fou De España a Francia : brigadistas paraguayos a través de la fotografía, publicat l’any 2016, que, precisament, va prologar la responsable de la nostra biblioteca, Lourdes Prades.

Et trobarem a faltar Gabriela! No oblidarem mai el teu somriue ni les teves ganes de viure.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.