Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Commemoració del 50è aniversari del Maig del 68

Deixa un comentari

Enguany s’ha commemorat el 50è aniversari del Maig del 68, nom amb que es coneixen una sèrie de mobilitzacions que van tenir lloc, principalment a la ciutat de París, França, la primavera de l’any 1968.

Des del CRAI Biblioteca del Pavelló de la República hem volgut recordar aquesta efemèride amb una exposició virtual que recull material dels nostres fons relacionats amb la temàtica. Presentem una selecció de llibres, revistes, cartells, fotografies i altres materials d’arxiu i també hi hem inclòs un recull de recursos web interessants  dedicats a la celebració d’aquest cinquantenari.


Esperem que us agradi!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.