Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Exposició: “República. Valors republicans, valors de futur” amb col·laboració del CRAI Biblioteca del Pavelló de la República

Deixa un comentari

El passat dimecres, 10 d’abril es va inaugurar l’exposició “República. Valors republicans, valors de futur” al vestíbul de la seu de Comisions Obreres de Catalunya, a Via Laietana, 16, de Barcelona, per commemorar el 14 d’abril del 1931, dia en què es va proclamar la Segona República espanyola

Amb aquesta exposició el sindicat CCOO de Catalunya pretén, a més de difondre l’experiència republicana que va significar una fita de progrés social i ressaltar els valors republicans com valors de futur per seguir lluitant pels dret socials i econòmics com a expressió d’avenç democràtic i d’igualtat.

A l’acte d’obertura es va presentar el catàleg de l’exposició, que inclou la conferència que Josep Fontana va fer a la seu de CCOO, l’any 2006, amb motiu del 75è aniversari de la proclamació de la Segona República.

El CRAI Biblioteca del Pavelló de la República ha col·laborat amb la cessió de les imatges de cartells de la nostra col·lecció com:

La mostra ha estat produïda per la Fundació Cipriano García amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, i es podrà visitar del 10 d’abril al 10 de maig del 2019. Afanyeu-vos que encara hi sou a temps!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.