Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Nadal 2019!

Deixa un comentari

Tenim a tocar el Nadal! L’equip del CRAI Biblioteca del Pavelló de la República us desitja que passeu unes Bones Festes. Us recordem que el període de tancament de tots els CRAI Biblioteques durant les vacances de Nadal, serà del 23 de desembre al 3 de gener ambdós inclosos. Aquí podeu consultar els horaris dels CRAI Biblioteques que excepcionalment obriran els dies 2 i 3 de gener de 2020.

Us deixem amb unes imatges de la col·lecció de banderins del nostre fons. La col·lecció consta de més de 100 unitats documentals i pertanyen majoritàriament a agrupacions i associacions polítiques, culturals, socials, sindicals i religioses. Des del punt de  vista històric, constitueixen una font molt important per a l´estudi de la iconografia  i la imatge de la vida social, política, cultural i econòmica del segle XX. Aquests dos que us mostrem fan referència a les festes nadalenques i contenen algun motiu iconogràfic relacionat amb la temàtica.

Esperem que us agradin! Molt bon Nadal 2019!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.