Publicacions amb material del CRAI Biblioteca del Pavelló de la República

Deixa un comentari

Us mostrem les darreres publicacions que han arribat a la nostra biblioteca i que han estat elaborades amb material del nostre fons per si voleu escollir alguna lectura ara que s’acosten les vacances d’estiu!

Aquí teniu el llistat:

  • Epistolario desde el exilio: Beltrán (1945-1957) / Antonio Beltrán Casaña, El Esquinazau ; Antonio Gascón Ricao. Asociación para la Recuperación de la Memoria Histórica, “Batallón Cinco Villas”, Gobierno de Aragón, 2020. Amb material divers del nostre fons.

I finalment destaquem el llibre que recull el material de l’exposició que va tenir lloc a Rijeka l’any 2019 sobre voluntaris iugoslaus a la Guerra Civil espanyola amb participació del CRAI Biblioteca del Pavelló de la República. Molts dels textos han estat escrits per Lourdes Prades, responsable de la biblioteca i la major part d’imatges i documents també provenen dels fons del nostre arxiu.

Esperem que us agradin!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.