Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Publicacions amb material del CRAI Biblioteca del Pavelló de la República

1 comentari

Us mostrem les darreres publicacions que han arribat a la nostra biblioteca i que han estat elaborades amb material del nostre fons per si voleu escollir alguna lectura ara que s’acosten les vacances d’estiu!

Aquí teniu el llistat:

  • Epistolario desde el exilio: Beltrán (1945-1957) / Antonio Beltrán Casaña, El Esquinazau ; Antonio Gascón Ricao. Asociación para la Recuperación de la Memoria Histórica, “Batallón Cinco Villas”, Gobierno de Aragón, 2020. Amb material divers del nostre fons.

I finalment destaquem el llibre que recull el material de l’exposició que va tenir lloc a Rijeka l’any 2019 sobre voluntaris iugoslaus a la Guerra Civil espanyola amb participació del CRAI Biblioteca del Pavelló de la República. Molts dels textos han estat escrits per Lourdes Prades, responsable de la biblioteca i la major part d’imatges i documents també provenen dels fons del nostre arxiu.

Esperem que us agradin!

One thought on “Publicacions amb material del CRAI Biblioteca del Pavelló de la República

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.