Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Primera convocatòria del Premi Ángel Rozas

Deixa un comentari

La Fundació Cipriano García – CCOO de Catalunya ha convocat el Premi Ángel Rozas, a la recerca en ciències socials per a investigadors i investigadores novells, en la seva primera edició, amb l’objectiu de reconèixer la millor recerca en algun dels diferents camps i perspectives de les ciències socials: històrica, jurídica, antropològica, sociològica i econòmica.

El premi porta el nom del dirigent sindical Ángel Rozas, un dels fundadors de Comissions Obreres de Catalunya i que, després d’anys de presó i exili, va continuar la seva militància sindical amb diferents responsabilitats, va crear l’arxiu històric de CCOO de Catalunya, del qual ha estat el president, i actualment és el president d’honor de la Fundació.

Aquest premi, de caràcter bianual, té una dotació de 3.000 euros per al treball guanyador, així com, si escau, la seva posterior publicació. El termini de presentació dels treballs és fins al 20 de setembre de 2010.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.