Diumenge 5 de juny marxa per Collserola!

Diumenge 5 de juny de 2011 es farà un homenatge popular al maquis amb una marxa de 15 km per Collserola amb cinc parades per conèixer l’existència dels grups resistents al feixisme a Cerdanyola del Vallès. El punt de trobada serà a  l’Ajuntament de Cerdanyola, a les 9h. Podeu consultar el recorregut i altres informacions d’interès al bloc Estació Collserola. Un bloc, d’altra banda, que aprofitem per recomanar-vos si voleu estar al dia de les notícies sobre la memòria històrica.

També volem aprofitar aquestes línies per recordar-vos que a la Biblioteca del Pavelló de la República podeu consultar una gran quantitat de bibliografia sobre el maquis i les guerrilles antifranquistes.

Bona marxa!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies d’actualitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s