Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Diumenge 5 de juny marxa per Collserola!

Deixa un comentari

Diumenge 5 de juny de 2011 es farà un homenatge popular al maquis amb una marxa de 15 km per Collserola amb cinc parades per conèixer l’existència dels grups resistents al feixisme a Cerdanyola del Vallès. El punt de trobada serà a  l’Ajuntament de Cerdanyola, a les 9h. Podeu consultar el recorregut i altres informacions d’interès al bloc Estació Collserola. Un bloc, d’altra banda, que aprofitem per recomanar-vos si voleu estar al dia de les notícies sobre la memòria històrica.

També volem aprofitar aquestes línies per recordar-vos que a la Biblioteca del Pavelló de la República podeu consultar una gran quantitat de bibliografia sobre el maquis i les guerrilles antifranquistes.

Bona marxa!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.