Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Novetats al Bloc del Pavelló de la República i Bon Nadal a tothom!

2 comentaris

Com a fidels seguidors del nostre bloc ja us haureu adonat que, en aquests darrers mesos, hem estat fent alguns canvis a la seva interfície. Entre d’altres coses, hem actualitzat els logos del CRAI i de la Universitat de Barcelona, adaptant-lo així a la nova imatge corporativa, i també hem volgut introduir el codi QR (Quick response barcode).

Per si ho desconeixeu, aquest codi és un sistema per emmagatzemar informació en una matriu de punts o un codi de barres bidimensional. Es va aplicar originalment a la indústria japonesa de components de l’automòbil, però el seu ús s’ha estès en els últims anys a molts altres àmbits i es preveu que el seu creixement sigui encara més gran en un futur proper. Cada vegada més telèfons mòbils possibiliten l’ús d’aplicacions que llegeixen els codis QR i interpreten la informació que contenen.

Des de fa poc temps, WordPress, el sistema de gestió de continguts amb el qual editem el bloc, permet administrar les subscripcions al bloc des de la mateixa plataforma. Així doncs, si voleu, us podeu a subscriure i provar el nou sistema, o bé, recomanar-lo a totes aquelles persones que encara no són subscriptores del nostre bloc!

Aprofitem per desitjar-vos que passeu unes Bones Festes i que tingueu un molt bon any nou, malgrat la crisi!

El bloc marxa de vacances fins després de Reis!

Imatge nadalenca extreta de la revista Flechas y Pelayos de l’any 1939

2 thoughts on “Novetats al Bloc del Pavelló de la República i Bon Nadal a tothom!

  1. Bones festes!!!

    M'agrada

  2. Igualment, Gemma! Esperem que tinguis un bon any!
    Una abraçada!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.