Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

8 de març: Dia Internacional de la Dona 2022

Deixa un comentari

Demà dimarts dia 8 de març es commemora el Dia Internacional de la Dona i el CRAI Biblioteca del Pavelló de la República se suma a la celebració amb un recull de publicacions periòdiques sobre dones que es poden trobar a la nostra hemeroteca.

Si premeu el boto d’inici al Genially que hi ha a continuació hi trobareu butlletins, diaris, revistes, anuaris, informes, etc. que hem seleccionat amb motiu de l’efemèride. Esperem els trobeu tant interessants com ens han semblat a nosaltres!

Dir-vos també que hem afegit aquest recull a la pàgina web que tenim des de fa uns quants anys, dedicada precisament a la celebració del Dia de la Dona amb una selecció del nostre fons bibliogràfic i documental relacionat amb aquesta diada i amb la història de les dones en general. Feu-hi un cop d’ull: segur us agradarà!

Bona diada de la Dona a tothom!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.