Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Èxit de visites a l’edifici del Pavelló de la República a les 48h Open House Barcelona 2012

Deixa un comentari

Si recordeu, fa pocs dies vam parlar de la participació de l’edifici del Pavelló de la República a les 48h Open House Barcelona.  Els seus organitzadors ens acaben d’ informar que la jornada d’enguany, que es va celebrar el cap de setmana del 27 i 28 d’octubre, ha estat un gran èxit de visitants.

L’edifici  va doblar el nombre de visites de l’any anterior amb total de 367, convertint-se en l’espai més visitat del districte d’Horta-Guinardó!

Tot i que només s’explica la història i a les característiques  arquitectòniques de l’edifici, els voluntaris també estan informats, mitjançant una sessió de formació prèvia, de la importància del fons del CRAI Biblioteca Pavelló de la República de la Universitat de Barcelona i d’aquesta manera poden respondre a qualsevol pregunta referent.

Un dels objectius estratègics del CRAI de la Universitat de Barcelona és millorar la visibilitat dels serveis que oferim i, alhora, connectar-nos amb la societat sobrepassant els límits de la comunitat universitària. En aquest sentit, iniciatives com l’Open House Barcelona són una oportunitat que cal aprofitar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.