Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

La Segona Guerra Mundial als fons del CRAI Biblioteca del Pavelló de la República

1 comentari

Enguany fa 80 anys del començament de la Segona Guerra Mundial, que es va desenvolupar entre els anys 1939 i 1945 i on es van veure implicats un gran nombre de països i van morir entre 50 i 70 milions de persones.

El passat dia 1 de setembre de 2019 es considera la data concreta, amb la invasió de Polònia per part de les tropes alemanyes. La guerra va finalitzar amb la victòria aliada. Tropes soviètiques i poloneses van entrar a la ciutat de Berlín  i el 8 de maig els alemanys es van rendir. La guerra a territori asiàtic va finalitzar el 15 d’agost amb la rendició dels japonesos després dels bombardeigs sobre Hiroshima i Nagasaki per part dels americans i la invasió del territori de Manxuria per les tropes soviètiques.

En el següent recurs us mostrem un recull de material dels fons del CRAI Biblioteca del Pavelló de la República, que inclou llibres, fulletons, revistes, material d’arxiu, etc. amb el que hem volgut commemorar l’efemèride.

Esperem que sigui del vostre interès!

 

 

One thought on “La Segona Guerra Mundial als fons del CRAI Biblioteca del Pavelló de la República

  1. Retroenllaç: Marina i vaixells de guerra del segle XX als fons del CRAI Biblioteca del Pavelló de la República | Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.