Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Nova exposició al MACBA: “Volum! De l’art per veure a l’art per sentir”

Deixa un comentari

La Biblioteca del Pavelló ha col·laborat en l’exposició Volum! De l’art per veure a l’art per sentir que es va inaugurar el dia 22 de setembre al Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) i que es podrà visitar fins al mes d’abril de 2012.

Volum! proposa una interpretació del pas temps i llegeix en el canvi de segle la consolidació del so que privilegia el sentit de l’oïda. La mostra parteix de la idea que la consolidació estètica de la modernitat té lloc en el nostre context cultural a partir de la dècada de 1950. Des de llavors i pràcticament fins ara la pràctica de l’art s’ha considerat en correspondència amb la de l’arquitectura i el disseny.

La Biblioteca del Pavelló de la República ha aportat  un volum del diari L’Opinió, en el qual es poden trobar articles referents a la reforma de Barcelona projectada pels arquitectes del G.A.T.C.P.A.C., perquè formi part d’aquesta exposició.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.