Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Nova col.lecció digital: ‘Paper moneda del Pavelló de la República’

Deixa un comentari

Continuem la rentrée al bloc posant-vos al dia de les notícies que afecten la nostra biblioteca. Avui és el torn d’una novetat ben especial: ja teniu a la vostra disposició una nova col.lecció digital anomenada Paper moneda del Pavelló de la República.

Paper moneda del Pavelló de la República consta de gairebé 300 bitllets locals emesos majoritàriament durant el període de la Guerra Civil a Catalunya, tot i que també hi ha emissions estatals del període franquista, de la Dictadura de Primo de Rivera i de la II República, d’alguns municipis d’Aragó del període de la Guerra Civil, i del 1898 a Cuba. Trobareu més informació sobre l’accés i la consulta digital d’aquest fons al Web del CRAI > Recursos d’informació > Col.leccions UB > Col.leccions digitals > Paper moneda del Pavelló de la República.

balsareny25cents

La col.lecció digital ha estat incorporada a la Memòria Digital de Catalunya (MDC) per augmentar la seva visibilitat i consulta. Amb Paper moneda del Pavelló de la República ja són cinc les col.leccions del CRAI de la UB a la Memòria Digital de Catalunya, entre les que destaquem, per la seva temàtica afí, la col·lecció Cartells del Pavelló de la República. Esperem que trobeu interessant aquesta nova col·lecció digital!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.