Nova obra de la Dra. Mary Nash

Deixa un comentari

Acabem la setmana amb una altra novetat bibliogràfica. Una de les nostres usuàries, la professora i catedràtica d’Història Contemporània de la Universitat de Barcelona Mary Nash, acaba de publicar Treballadores: un segle de treball femení a Catalunya (1900-2000), obra de la que ha donat un exemplar a la nostra biblioteca.

L’obra, que reinvindica el protagonisme  de les dones treballadores a la història recent del nostre país, reprodueix molta documentació històrica -fotografies, cartells, portades de publicacions, etc-, part de la qual ha estat obtinguda del nostre fons.

Des d’aquí felicitem a la Dra. Nash per aquest nou llibre i aprofitem per recordar-vos que, si us interessa la temàtica del seu nou llibre potser us serà profitós visitar la nostra pàgina web 8 de març, Dia Internacional de la Dona, realitzada a partir del fons de la Biblioteca del Pavelló de la República. A través d’aquest recurs podreu conèixer millor quin fons tenim a la nostra biblioteca i arxiu sobre la temàtica de la dona.

Ens retrobem després del pont!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.