Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Lectura de la tesi doctoral ” L’esquerra marxista radical a la Transició (1967-1980) d’Albert Serra i Planes

Deixa un comentari

El passat dia 1 de desembre, a la Sala de Juntes de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona va tenir lloc la lectura de la tesi doctoral d‘Albert Serra i Planas membre del Centre d’Estudis Històrics Internacionals, CEHI , usuari i bon amic del CRAI Biblioteca Pavelló de la República.

El treball porta per títol “L’esquerra marxista radical a la Transició 1967-1980” i ha estat elaborat, en bona part, a partir dels fons del nostre arxiu. La documentació utilitzada ha estat extreta de fons personals, de fons de documents de partits polítics i en darrer lloc de fons de fulls volants .

La tesi ha estat dirigida per Antoni Segura i Mas, director del CEHI i catedràtic d’Història Contemporània de la Universitat de Barcelona i els membres del tribunal van ser: Andreu Mayayo i Artal, catedràtic d’Història Contemporània i vicedegà de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona, Josep Lluís Martín Ramos, catedràtic d’Història Contemporània de la Universitat Autònoma de Barcelona i Álvaro Soto Carmona, catedràtic d’Història Contemporània de la Universitat Autònoma de Madrid.

Des del nostre bloc volem felicitar l’Albert per la feina feta, i desitgem que ben aviat puguem veure publicat aquest magnífic treball!

Us deixem amb una galeria fotogràfica amb diverses imatges de l’acte que va comptar amb la presència de nombrós públic de familiars i amics.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.