Memòries de guerra i postguerra de Domènec Pastor Petit

1 comentari

Ja ha arribat a la Biblioteca del Pavelló la darrera obra d’un dels nostres usuaris més veterans, Domènec Pastor Petit, que porta per títol Posta de sol sense lluna: memòries d’infantesa de la Guerra Civil.

En aquesta obra, Pastor Petit evoca el període de la seva joventut a Barcelona i a l’Hospitalet de Llobregat durant la guerra civil i la primera postguerra i ens ofereix una visió  ben personal d’un període que ja havia analitzat moltes altres vegades des del punt de vista professional: el de l’expert en espionatge.

Us recordem que a la nostra biblioteca podeu consultar el Fons personal de Domènec Pastor Petit, especialment interessant per la  correspondència amb multitud de personalitats del món de la política (Indira Gandhi, Carrillo,  Escofet, Montseny,  Tarradellas, Xirinacs, etc.), la cultura (Buero Vallejo, Cocteau, Espinàs, Espriu, Pedrolo, Sender, etc.) i l’espionatge i, també, pels materials recopilats per al projecte de llibre Espias de la Guerra Civil, 1936-1939. Informes originales de ambos bandos, encara inèdit.

One thought on “Memòries de guerra i postguerra de Domènec Pastor Petit

  1. Retroenllaç: El CRAI Biblioteca Pavelló de la República recorda a Domenec Pastor Petit | Blog de la Biblioteca del Pavelló de la República

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.