Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

El CRAI Biblioteca Pavelló de la República a Pinterest

Deixa un comentari

Avui volem informar del compromís que van subscriure, fa pocs mesos, el CRAI de la UB i el portal d’accés obert al patrimoni cultural i científic d’Europa Europeana,  per difondre imatges d’algunes de les col·leccions digitals del CRAI dipositades en aquest portal, a través de l’eina Pinterest.

L’actuació es va fer en el marc d’un seguit de col·laboracions que Europeana ha volgut establir amb els seus socis proveïdors, a fi de crear una nova experiència per als seus usuaris. Tots els centres participants en aquesta col·laboració  esdevenen així pioners en utilitzar Pinterest per a la preservació digital del patrimoni cultural.

Els temes proposats per a l’acord entre Europeana i CRAI han estat les col·leccions Jordi Sabater Pi – Naturalista i Cartells del Pavelló de la República. Fruit d’aquesta entesa són dos taulers de Pinterest: Jordi Sabater Pi i Spanish Civil War Campaigns & Posters, que posen en relleu algunes imatges seleccionades d’entre les més belles il·lustracions disponibles a Europeana d’aquestes col·leccions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.