La crisis de 1929 i la de 2009

Els companys de la Biblioteca d’Econòmiques, 80 anys després del crac de la Borsa de Nova York de 1929, i a causa de la crisi que patim actualment, han volgut recordar aquell fet històric amb l’exposició virtual Crac de 1929: la primera gran crisi, que pretén mostrar, a grans trets, el que es coneix com la “gran crisi”, l’original, i conèixer-ne algunes dades i opinions sense pretendre buscar cap referent ni fer comparacions.

Us animem a visitar aquesta exposició virtual, a través de la qual podreu veure, entre d’altres, portades de diaris, imatges i filmacions de l’època. Nosaltres hem trobat especialment interessant l’apartat “Opinions dels experts”, ja que dóna accés a una selecció d’articles i entrevistes sobre el tema. Ja ens fareu arribar les vostres opinions sobre aquest nou recurs!

Aquesta entrada ha esta publicada en Ens ha agradat, Recursos web. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s