Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Projecte “Presos con causa”

Deixa un comentari

Avui us presentem Presos con causa, un projecte que pretén, d’una banda, la recuperació de la memòria d’aquells homes i dones que per defensar les seves idees van ser empresonats i, de l’altra, l’estudi de la repercussió que va tenir aquest fet per a les seves famílies i la utilització del sistema carcerari com a instrument d’exclusió social.

El mes d’abril de 2009, amb motiu de l’imminent tancament de la Presó Provincial de Santander sorgí el projecte, que en els seus inicis, s’emmarcava en la programació dels cursos d’estiu de la Universitat Internacional Menéndez Pelayo.

Els seus responsables han creat un bloc per compartir materials, recollir diferents testimonis de persones, etc. En definitiva, per establir un canal de comunicació per rebre les aportacions que contribueixin a la recuperació de la memòria i que, a la vegada, serveixi com a homenatge pòstum a tots aquells que ja no hi són i que van posar el seu granet de sorra per construir la nostra democràcia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.